Ozzy

Ozzy

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Ozzy is een vrolijke Labrador, een reu geboren op 6 februari 2023. Wegens allergie moet helaas een nieuw thuis voor hem worden gezocht.

 

Ozzy is een echte Labrador van karakter: vrolijk, een allemansvriend en een energieke “tornado”. Maar…. met een hart van goud!

 

Ozzy kent de basiscommando’s,  al vergeet hij nog wel eens te luisteren ;-). Loslopen moet nog aan gewerkt worden, want Ozzy wil naar iedereen toe.
Hij is opgegroeid met oudere kinderen (vanaf 12 jaar) en dat gaat prima. Alleen is Ozzy uit enthousiasme wel eens onbenullig. Daarom is samenwonen met jongere kinderen niet verstandig. Hij kon eventjes alleen thuisblijven en was dan in de afgesloten keuken. 

Ozzy kan prima met andere honden en is stapel op spelen met een bal. Hij is niet opgegroeid met katten. Buiten kijkt hij wel naar die vreemde wezens, maar doet niets. Mee in de auto kent hij niet echt, hij ging niet vaak mee en vindt het nog spannend.

 

Aan die riem trekt Ozzy behoorlijk, daar moet echt nog mee getraind worden. Maar een cursus is sowieso leuk om met hem te doen!

 

Wij zoeken voor Ozzy een leuke nieuwe baas, of gezin waar alle tijd en ruimte voor hem is.
Een huis zonder tuin past niet bij Ozzy, hij vindt het heerlijk om buiten te kunnen rennen, maar omdat Ozzy zo enthousiast naar iedereen toe wil, zal deze tuin wel afgezet moeten zijn met een hekwerk/ schutting. 

Welke leuke baas/ leuk gezin zoekt een vrolijke allemansvriend?

 

Extra info:  afgestaan | niet gecastreerd
Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

 

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.