Paco

Paco

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Paco is een lieve kater, geboren op 3 mei 2023.

Paco is een erg lieve, aanhankelijke kater. Hij is graag bij je in de buurt en laat zich ook prima oppakken. Vreemde mensen worden vriendelijk begroet, Paco komt gezellig kijken wie er is. 

 

Hij gebruikt keurig de krabpaal en laat de leren bank met rust. Spelen vindt hij geweldig en hij heeft geen voorkeur voor kattenspeeltjes: alles is leuk 😉 .

 

Paco kan prima met oudere kinderen (12+) die weten hoe zij met een kat om moeten gaan. Hij kan wel eens wat ruwer spelen, maar bij oudere kinderen die dit begrijpen zal Paco prima passen.

 

Paco wilde graag naar buiten en dat kon bij zijn laatste eigenaar niet. Daarbij kwam dat Paco blaasgruis heeft en de financiële middelen voor behandeling beperkt waren.

Inmiddels is de blaasgruis van Paco onder controle met dieetvoeding. Dat betekent dat Paco de voeding tegen blaasgruis lang, mogelijk levenslang, zal moeten blijven gebruiken en niets anders mag hebben. Geen standaard tussendoortjes dus 😉 .
Paco heeft er gelukkig geen problemen mee en eet deze brok graag. 

 

Zoals gezegd wil Paco graag tzt buiten een frisse neus kunnen halen en op ontdekking kunnen. Welke baas heeft deze mogelijkheid, valt voor Paco en vindt de dieetvoeding geen probleem?

In het asiel krijgt Paco tijdelijk nog medicatie om zijn stress te verminderen. Dit kan bij een nieuwe baas afgebouwd worden zodra hij goed gewend is aan zijn nieuwe mensen en omgeving.

 

 

Voeding: dieetvoeding Gastro Intestinal (Royal Canin, de SO variant).
Extra info: teruggebracht na adoptie | recent gecastreerd | Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.