Pip en Pinda

Pip & Pinda

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Medium

Over Pip & Pinda

Leeftijden: 9 jaar en 10 jaar
Geslachten: Poezen
Datum laatste vaccinatie: 10-06-2020
Zijn de dieren gechipt? Ja

Pip en pinda zijn twee ontzettend lieve knuffelkonten. Ze zijn gewend om niet naar buiten te gaan. Pinda is de liefste van het stel en pip is de ondeugende. Maar ook erg lief. Wegens gezondheidsredenen kan ik helaas niet meer voor ze zorgen. Met pijn in mijn hart doe ik ze dan ook weg.

Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Goed
Kunnen met kinderen? Onbekend
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, ene wel, ander niet
Kunnen de dieren alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Zijn zij gewend om naar buiten te gaan? Alleen balkon gewend
Zijn de dieren gesteriliseerd: Ja

In het geval van 2 dieren, wilt u hen samen herplaatsen? Of mogen zij apart van elkaar geadopteerd worden: Ze mogen apart van elkaar, maar ze zijn bijna hun hele leven al samen dus denk ik dat ze het fijn vinden als ze samen blijven

Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: Pip heeft chronische niesziekte maar heeft daar geen last van. Ook heeft ze een halve staart na een ongelukje met een deur. Daar heeft ze ook geen last van. Pinda heeft vergroeide ruggenwervel waardoor ze niet goed kan springen. Maar daar heeft ze weinig last van. Ook heeft ze in het verleden blaasgruis gehad. Daar is ze inmiddels al een paar jaar vanaf.

Woonplaats waar Pip en Pinda verblijven: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-46321437

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's