Pucky

Pucky

  • Grootte: Klein, Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Pucky is een Boomer, een reu geboren op 11 juli 2016.

 

Dit grappige kereltje is een “grote hond in een kleine verpakking”. Pucky is zelfverzekerd en niet snel onder de indruk van wat er om hem heen gebeurt. Wegens gezondheidsproblemen van zijn baas moet helaas een andere baas voor hem worden gezocht. 

 

 

Pucky is een vrolijk heertje dat graag met je mee wandelen gaat. Met kleine honden kan hij redelijk overweg, grote honden wil hij uit zijn buurt houden 😉 . 

Hij is waaks en enthousiast naar bezoek. Maar deze mensen moeten hem niet gelijk aanhalen of proberen op te pakken, want dat wil Pucky niet. Pucky is het best gebaat bij een baas die consequent is en duidelijkheid biedt. Samenwonen met kinderen, of in een druk huishouden past niet bij Pucky.

 

Om één of andere reden heeft Pucky het niet op wielen. Het geluid van skeelers, skateboards, enz. maakt dat hij hier fel op reageert. Gewoon kort aan de riem houden dus wanneer zij passeren. 

 

Voor een consequente baas is Pucky een leuk hondje dat zijn eigen plan wel trekt. Eventjes alleen blijven was geen probleem, dan verbleef hij in de keuken zonder problemen. In de auto mee kan ook, maar dat vindt hij vaak spannend. Pucky kan niet met katten.

 

 

Welke baas met geduld, regelmaat en overwicht valt op dit eigenzinnige hondje?

 

 

Extra info:  afgestaan | niet gecastreerd
Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.