Pulci

Pulci

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Pulci is een gezellig, ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 27 juni 2023.

Pulci is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Het gastgezin omschrijft hem als volgt:

 

Pulci is een ontzettend schattige kittenkater. Hij vertrouwt ontzettend makkelijk en voelt zich snel comfortabel. Dit laat hij luid en duidelijk weten met zijn gespin. Hij ligt en slaapt graag in een hangmat of op een zacht bedje of op een handdoek. Ook slaapt hij graag rond en op zijn baasje(s).

 

Pulci is nieuwsgierig en geeft niet gauw op als je hem weghaalt bij iets wat hij niet mag doen. Hij nog wel een beetje leren dat bepaalde dingen niet mogen (zoals met de planten spelen of aan de gordijnen zitten). Maar als je met een kattenhengel zwaait dan komt hij daar gelijk op af.

Tijdens het spelen bijt hij soms zachtjes, dit moet hij ook nog leren om niet te doen. Hij leert echter snel, zeker als hij een snoepje krijgt tijdens het ‘trainen’. Hij is dol op spelen; in zijn eentje, met andere katten, of met zijn baasje(s).   

 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Pulci kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Pulci nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Extra info: als vondeling binnengebracht |  Pulci is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  19 september as |

Vaccinaties:  Pulci heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 3 oktober as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.