Rakker

Rakker

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Rakker is een leuke kater, met een geschatte geboortedatum van 23 januari 2021.

Rakker is als ongecastreerde vondeling binnengebracht en een baas heeft zich niet meer voor hem gemeld. Inmiddels is Rakker gecastreerd en gaan wij op zoek naar een nieuwe baas voor hem.

 

Rakker is  een lieve kater. Hij is aanhankelijk en geniet van aandacht. Opgepakt worden is niet zijn grootste hobby, Rakker houdt het liefst zijn 4 pootjes op de grond.

Samenwonen met jonge kinderen lijkt ons niet verstandig, maar wij denken dat oudere (12+) kinderen prima kunnen.
Of Rakker met andere katten kan is (nog) niet bekend. Vanwege zijn recente castratie is samenwonen met andere katten (nog) niet verstandig.

 

Vermoedelijk zal Rakker graag buiten een frisse neus willen halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar dat ook weer kan.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht | recent gecastreerd | hartruisje (1 uit 6) | Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.