René

René

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

René is een gecastreerde Rottweiler reu geboren op 10 augustus 2021.

 

 

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van René. Na een ander tijdelijk onderkomen is René naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne eigenaar voor hem.

 

René is een leuke, vriendelijke Rottweiler. Hij vindt mensen leuk en iedereen wordt vriendelijk begroet.
Spelen met balletjes vindt hij erg leuk, maar hij moet nog leren dat hij ze moet loslaten zodat ze weer gegooid kunnen worden 😉 .

Naar andere honden heeft René, als echte reu, nog wel eens een grote mond. Hij is zeker leergierig en wij verwachten dat dit gedrag bij de juiste baas goed bij te schaven is. 

Al met al is René een erg leuke, vriendelijke hond voor een baas die ervaring heeft met Rottweilers of aanverwante rassen.

 

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang  |  recent gecastreerd

Kennismakingen hond: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Video & foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.