Ronnie

Ronnie

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Ronnie

Ronnie is een mooie, rood gemarmerde kater, geboren op 13 april 2019.

Als ongecastreerde vondeling is hij bij ons binnengebracht, met de nodige vechtwonden en een ontsteking aan zijn poot. Het belang van castratie kan niet vaak genoeg worden gezegd. Het kan veel leed voorkomen, zo ook bij Ronnie.

Ronnie is behandeld aan zijn wonden en natuurlijk is hij ook gecastreerd.
Omdat hij zijn knie niet goed kon buigen zijn foto’s gemaakt. Hier kwam uit dat Ronnie artrose aan zijn poot heeft. Wellicht is er in het verleden iets met Ronnies poot geweest, maar de oorzaak is niet te achterhalen. Nu Ronnie een aantal weken bij ons verblijft kan hij zijn knie weer helemaal buigen en redt hij zich als ieder andere kat. Eindelijk klaar om het asiel te verruilen voor een leuke baas dus!

Ronnie is een leuke kater, aanhankelijk en een gezellige goedzak. Hij zal prima met oudere kinderen kunnen die weten hoe zij met een dier om moeten gaan. Ronnie kan uit enthousiasme wel eens liefdesbeetjes in je hand geven, vandaar dat hij beter niet bij jonge kinderen kan wonen.  Ronnie deelt zijn verblijf met twee andere poezen en daar kan hij prima mee opschieten.

 

Ronnie zal bij een nieuwe baas de mogelijkheid moeten hebben om weer fijn, veilig naar buiten te kunnen. Kan dat bij u?

Extra info:  gecastreerd op 13 april jl. | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |   artrose in poot, geen behandeling noodzakelijk | 

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's