Rox

Rox

Over Rox

Geboortedatum: 01-07-2021
Geslacht: Teefje, gesteriliseerd
Grootte: Middelgrote hond
Datum vaccinatie: 20-12-2021
Is het dier gechipt? Ja

Helaas zijn we voor onze Rox op zoek naar een nieuw thuis.

Rox is 1,5 jaar oud en is afkomstig van Kreta. Rox is een middenformaat kruising met 2 verschillende kleuren ogen.

 
Wij hebben Rox op 02/12/2021 geadopteerd via Cretan Happy Tails. Toen verbleef ze tijdelijk bij een pleeggezin in NL. Ze is nu een jaar bij ons en heeft al veel geleerd, maar heeft een territoriumdrift-probleem en vindt alleen thuis zijn ook niet echt gezellig.

Rox is superlief voor haar eigen gezin en de mensen die hier het meest over de vloer komen, maar heeft tijd nodig voor nieuwe mensen. Wij kunnen alles met haar doen en ze wil graag leren, alles voor je doen, houdt van wandelen en spelen, maar kan soms verrassend onzeker (uitvallen) uit de hoek komen bij nieuwe mensen. Daar moet ze even aan wennen, vrouwen gaat sneller dan mannen.

Met 90% van de andere honden is ze heel lief, voorzichtig nieuwsgierig en wil altijd spelen (liefst keihard samen rennen!) als de andere hond dat ook wil. Soms ook gewoon even een korte snuffel en weer verder wandelen.
Rox zou liefst voltijds gezelschap hebben van z’n baasje(s). Hier thuis bleef ze regelmatig alleen in gezelschap van de poezen, waar ze graag mee wil spelen. Maar ze slaat wel aan als er iets voor de deur gebeurt (ondanks dichte gordijnen).

Wat zoeken we voor Rox? 

Iemand die veel thuis is en samen met haar wil werken aan haar verlatingsangst en territoriumdrift, iemand die ervaring heeft met honden (met deze problemen) en haar een fijn thuis kan geven. Rox beloont je door ontzettend lief te zijn!!


Wij zullen haar enorm missen, maar beseffen dat ze wanneer ze het juiste adres vindt, ze nog beter haar laatste problemen te boven kan komen.
Bij serieuze belangstelling kunt u mailen met [email protected], waarna we een afspraak kunnen maken om te bellen.

 
Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Goed
Kan met kinderen? Ja, vanaf 10 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: slecht
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 6 uurtjes
Is het dier gesteriliseerd: Ja
Medische bijzonderheden: n.v.t.

Woonplaats waar het dier verblijft: Kampen
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-50207780

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 7-11