Rox

Rox

Over Rox

Rox is een gecastreerde reu, geboren op 28 mei 2018. De eigenaren van Rox hebben met veel verdriet afstand van hem gedaan.

De eigenaren hebben een melkveebedrijf en zorgboerderij. De laatste tijd zijn er richting de kinderen een aantal snap-incidenten geweest en dat heeft ervoor gezorgd dat Rox niet kon blijven. De incidenten zijn alleen richting kinderen geweest en niet naar volwassenen.

Ik ben voor Rox dus eigenlijk specifiek op zoek naar een plek in het buitengebied, dat is hij gewend. Hij is niet gewend om aan de riem te lopen.
Dit zou hij misschien best nog wel kunnen leren, maar er dient ook rekening mee gehouden te worden dat hij best groot en sterk is.

Verder heeft hij altijd op de boerderij gelopen, dus van de buitenwereld ook niet veel meegekregen. Het is verder een hond die graag wil knuffelen, dus ik zou wel graag willen dat hij binnen slaapt, ook dit is hij gewend.

Rox is bekend met katten. Niet met andere honden, maar hij reageert hier goed op andere honden. 

Verder ben ik op zoek naar mensen die het gedrag van Rox op de juiste manier kunnen begeleiden en dan heb je er een erg leuke hond aan.
Ik ben benieuwd naar de reacties!

 

Plaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-18650472

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de contactpersoon hierboven op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar/ bemiddelaar zelf. Dierenasiel Zwolle speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 27-4