Sam & Ollie

Sam & Ollie

Over Sam & Ollie

Geboortedatum: 21-08-22
Geslachten: katertjes
Datum van laatste vaccinatie: 01-11-2022
Zijn de dieren gechipt? Ja

Sam is een schattige kitten. Hij gaat soms door het dolle heen maar kan ook aandachtig kijken naar wat zijn broertjes en zusje doen. Sam speelt graag en is superlief. Hij komt graag op schoot , of op je voet liggen en valt daar soms in slaap.

 

Ollie communiceert veel met mauwtjes. Hij zoekt je graag eventjes op en kan dan op een hele lieve manier je aandacht vragen. Hij spint als hij geaaid wordt en knijpt zijn oogjes dan dicht. Ollie houdt van klimmen heeft veel speelenergie.

 

Herkomst: op 1 augustus vingen we een zwerfkat die zwanger bleek te zijn. Op 21 augustus, zijn er 4 kittens geboren: Sam, Ollie, Casper en Nala.
Moeder Koos houden we zelf. We hebben zelf zorg gedragen voor kosten van vaccinatie, ontworming en chippen, zodat ze zo goed mogelijk naar hun nieuwe baasje kunnen gaan.
Wij zoeken een goed thuis voor deze broertjes. Ze zijn aan elkaar gewaagd en het is enorm leuk om ze samen te zien spelen. Een goed thuis is voor ons belangrijker dan de vraag-adoptiekosten.

Kom gerust even kennismaken met Sam en Ollie!

 

Omgang met honden: Onbekend
Omgang met katten: Onbekend
Kan met kinderen? Ja, vanaf 6 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Zijn zij gewend om naar buiten te gaan? Nee, is een binnenkat
Zijn de dieren gecastreerd /gesteriliseerd: Nee, nog te jong
Wilt u hen samen herplaatsen? Of mogen zij apart van elkaar geadopteerd worden: Sam en Ollie zijn aan elkaar gehecht, ze spelen veel samen en slapen ook vaak samen. We willen ze daarom niet uit elkaar halen.
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: Geen bijzonderheden. Castratiekosten in overleg, als ze oud genoeg zijn.

Woonplaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06- 833 56 826

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 16-11