Shula

Shula

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over mij

Shula is een mooie poes, met een geschatte geboortedatum van 26 juli 2020.

 

 

Zij is met haar kittens gevonden en heeft hen groot kunnen brengen in de liefdevolle omgeving van een gastgezin. Het gastgezin omschrijft haar als volgt: 

Shula is een poes met een duidelijk karakter, weet heel goed wat ze wil en dan ook vooral niet wil! Voor haar denk ik dat het belangrijk is dat ze naar buiten kan om daar lekker op onderzoek uit te gaan. Ze is zeker wel aanhalig, maar je mag alleen aan haar koppie zitten! De rest is verboden terrein.

 

Shula heeft een karakter dat ze eigenlijk best wel bang is, terwijl ze ook echt wel aandacht wil hebben. Zij geeft heel duidelijk aan waar deze grens ligt van aandacht. Is zij er klaar mee dan blaast zij, ga je door dan bijt ze. Om deze reden zoeken wij mensen met ervaring, en kinderen boven de 12 jaar.

Wij denken dat Shula een perfect maatje is voor mensen waar zij gewoon haar gang kan gaan en ook fijn naar buiten kan. Mensen die geen over-aanhankelijke schootkat zoeken, maar haar respecteren zoals zij is.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht |  gesteriliseerd op 21 juli jl. | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.