Skye

Skye

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Skye is een leuke kater, geboren op 2 april 2021.

 

Skye is een lieve, goed verzorgde kater. Hij had een fijn leventje bij zijn eigenaar, een echte dierenliefhebber. Helaas overleed zijn baas onverwachts en is Skye samen met twee andere katers naar ons overgebracht. Voor het hondje dat ook bij hen woonde was gelukkig iemand die de zorg op zich heeft genomen.
Het heeft even geduurd voordat we wisten of Skye wettelijk herplaatst zou mogen worden. Maar nu mogen wij dan eindelijk op zoek naar een fijne plek voor hem!

Skye is een leuke kat, een boefje soms 😉 . Maar niet op een vervelende manier. Hij laat zich oppakken en aaien, maar wil ook graag 4 poten op de grond houden. 
Jonge drukke kinderen zijn niet geschikt voor Skye om mee samen te wonen, maar rustige oudere kinderen zullen geen probleem zijn.


Skye geniet bij ons enorm van de buitenren. Hij is vaker buiten dan binnen te vinden en kou kan hem niet deren. Daarom zoeken wij een nieuwe baas waar Skye t.z.t. fijn, veilig naar buiten kan. 

Extra info:  gecastreerd |   Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.