Sofie

Sofie

Over Sofie

Geboortedatum: 21-11-2016
Geslacht: Teef
Grootte : Kleine hond
Datum vaccinatie: 01-06-2022
Is het dier gechipt? Ja

We zoeken voor onze Jack Russel Sofie een leuk passend huisje.
Sofie is een lieve, rustige Jack Russel maar wel wat angstig in het begin. Ze kan goed met kinderen en hondjes van haar eigen grootte ze heeft wel voorkeur voor de omgang met reutjes. Teefjes vind ze vaak niet zo leuk.

Het is geen extreem drukke hond en zij blaft ook niet overmatig veel. Sofie is zindelijk, maar houd niet van uitgebreide wandelingen omdat ze dan erg angstig en nerveus is. Zeker voor andere honden buiten. Een vaste route en niet al te groot heeft haar voorkeur.

Sofie heeft wel wat zorg nodig van de dierenarts, maar niet dus danig dat het levensbedreigend is. Dus er moet wel rekening gehouden worden met eventuele dierenartskosten in de toekomst.

Omgang met honden: Voorkeur voor reu
Omgang met katten: Onbekend
Kan met kinderen? Ja, vanaf baby leeftijd
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, afwachtend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Is het dier gesteriliseerd: Nee
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: er is wel wat onderzoek nodig naar bepaalde oorzaken zoals haar vacht en gewichtstoename.

Woonplaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-38311188

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

Sofie bemiddeling

input: 04-01