Spekkie

Spekkie

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Spekkie is een leuke kater, met een geschatte geboortedatum van 5 september 2022.

In het buitengebied kwam hongerige Spekkie aanlopen bij mensen die speklappen aan het bakken waren. Spekkie ging aan de haal met een speklap, hetgeen niet in goede aarde viel. Een bezorgde dierenliefhebber heeft Spekkie voor zijn veiligheid naar ons over laten brengen. Een baas heeft zich niet meer voor hem gemeld. Dus mogen wij nu op zoek naar een nieuwe baas voor Spekkie. 

 

Spekkie is  een zelfstandige kater. Hij houdt niet van teveel poespas aan zijn lijf en bepaalt zelf wat hij wil en wanneer hij iets wil. Een aai over zijn kop vindt hij heerlijk, maar daarna wil Spekkie weer op zichzelf zijn. Spekkie is recent gecastreerd, de kans is groot dat dit gedrag nog bij gaat draaien. Desondanks zoeken wij een baas die niet veel van Spekkie wil en hem lekker zijn gang laat gaan. 

 

Andere katten vindt Spekkie echt niet leuk. Ook dit kan na de castratie de komende maanden afzwakken, maar samenwonen met andere katten is een “no-go” ;-).

Vermoedelijk zal Spekkie tzt weer graag buiten een frisse neus willen halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar hij ook weer vrij naar buiten kan. 

Extra info: als vondeling binnengebracht | recent gecastreerd |  Mag bij adoptie mee op/vanaf:  16 september |

 

 

Vaccinaties:  Spekkie heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jongere dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Onze dierenarts adviseert om Spekkie rond 26 september as. de benodigde tweede vaccinatie te laten geven bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.