Spidey

Spidey (& Tiger)

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Spidey is een gezellig ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 3 mei 2022.

Samen met broertje Tiger is hij veel te jong gevonden en naar ons overgebracht. Gelukkig was er een gastgezin dat hen liefdevol opgenomen heeft en daar zijn Spidey en Tiger uitgegroeid tot de leuke, vrolijke katertjes die zij nu zijn.

Spidey is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Hij was dol op de jonge kinderen in het gezin en zocht hen constant op. Samen spelen, of Spidey kwam er gezellig bijliggen wanneer de kinderen met iets anders bezig waren.
Ook kwam Spidey graag bij je voor een knuffelsessie.

Met de herder-kruising van het gezin kon Spidey prima opschieten. 

 

Spidey is erg gesteld op broertje Tiger. Waar de één was, was de ander ook. Daarom zou het erg leuk zijn wanneer Spidey en Tiger samen geadopteerd zouden worden 🙂

 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Spidey kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Spidey nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Extra info: behandeld tegen oormijt  | Spidey is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.