Thor

Thor

  • Grootte: Klein, Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Thor is een vrolijke Franse Bulldog, een gecastreerde reu geboren op 23 oktober 2016.

 

Omdat Thor niet met het jonge kindje kon is besloten om een andere baas voor hem te zoeken waar geen jonge kinderen wonen en/of over de vloer komen. 

Thor is een leuke hond en een Bulldog in hart en nieren. Thor is een allemansvriend en kan met oudere (10+) kinderen. Hij loopt goed mee aan de riem wanneer je overwicht hebt, maar hij liep ook wel los. Dat laatste alleen op veilige plekken, want Thor stormt gezellig op iedereen af en luistert dan niet meer ;-). 

Los kan hij ook prima met andere honden opschieten, aan de riem heeft hij wel eens een grote mond. Thor heeft niet samengewoond met katten, maar buiten doet hij niet veel op ze uit. 

Thor is dol op autorijden, maar als het moet kan hij ook prima een paar uurtjes alleen thuis blijven. Hij is dol op gezelschap en aandacht, dus wij zoeken wel een baas waar hij niet structureel veel alleen thuis hoeft te blijven. 
Thor heeft iets staar, maar redt zich er prima mee.

Al met al is Thor een leuke hond voor een Bullen-liefhebber zonder kinderen, die geniet van deze clown!

Extra info:  afgestaan door eigenaar | gecastreerd |  schofthoogte ongeveer 30 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.