Tickle

Tickle

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Tickle is een leuke kater, met een geschatte geboortedatum van 4 juni 2022.

Tickle is als ongecastreerde vondeling binnengebracht en een baas heeft zich niet meer voor hem gemeld. Inmiddels is Tickle gecastreerd en mogen wij op zoek naar een nieuwe baas voor Tickle.

Tickle is een lieve, vrolijke man naar mensen. Hij geniet van aandacht, een kroel en een aai.
Gezien zijn karakter verwachten wij geen problemen in de omgang met oudere (10+) kinderen die weten hoe zij met een kat om moeten gaan. Jongere kinderen zullen teveel prikkels geven voor Tickle. 

Tickle vindt andere katten echt niet leuk. Dat hij recent pas gecastreerd is zal hierin een grote rol spelen. Daarom zoeken wij een nieuwe baas zonder andere kat(ten).

 

Tickle wil zodra hij gewend is graag buiten een frisse neus halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar hij weer vrij naar buiten mag.

Voeding: geen dieet. 
Extra info: als vondeling binnengebracht | recent gecastreerd |  Mag bij adoptie mee op/vanaf:  15 juni |

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.