Tika

Tika

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over mij

Tika is een leuke poes, met een geschatte geboortedatum van 31 mei 2021.

Tika is gevonden en gelijk was duidelijk dat er niet naar haar omgekeken was. Tika zat erg slecht in haar vacht, had vlooien en een flink ontstoken teen.  Inmiddels gaat het weer goed met Tika. De ontsteking is weg, haar vacht ziet er weer gezond uit en Tika is gesteriliseerd.

Niets staat het begin van een nieuw leven meer in de weg!

 

Tika is een prinsesje. Zij gaat graag haar eigen gang, komt bij je wanneer zij zelf wil en doet vooral niets waar mevrouw geen zin in heeft.

Zij is erg speels en geniet van hengeltjes met veertjes en van kleine balletjes. In het asiel loopt zij ook tussen andere katten. En dat hoeft van Tika niet zonodig. Zij accepteert ze, maar wil zeker niet gezellig contact zoeken.

Tika zal prima met oudere kinderen kunnen, zolang zolang zij Tika in haar waarde laten.
Tika zoekt een baas waar zij t.z.t. ook weer fijn naar buiten kan, want dat is zij zo gewend. Bij ons geniet zij er ook erg van om lekker in het zonnetje te liggen. Welke leuke baas zoekt een prinsesje? 

 

Extra info:   7 juni ’22 gesteriliseerd |  goed vlo vrij houden | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.