Tilly

Tilly

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Tilly is een ontzettend lieve poes, geboren op 15 april 2019.

 

Tilly’s baas ging verhuizen naar een nieuwe woning waar geen huisdieren zijn toegestaan. Daarom moet voor Tilly een fijn nieuw thuis worden gezocht.

Tilly is een lieve, aanhankelijke en erg sociale dame. Zij geniet van aandacht en kon ook met de buurkinderen goed opschieten. Oppakken is geen probleem; Tilly vindt veel goed zolang zij maar aandacht krijgt ūüôā .

Tilly heeft niet samengewoond met andere katten, maar heeft buiten respect naar soortgenoten. Of zij haar huis ook echt wil delen met soortgenoten is niet bekend .
Met kleine honden kan zij aardig opschieten, voor grotere honden is zij angstiger nadat zij door een grotere hond gebeten is.  Heel verklaarbaar dus.

 

Tilly is doof. Hier heeft zij zelf geen last van en zij leeft prima met haar doofheid. Zo reageert zij op gebaren van haar baas. 

Vanwege haar gehoor vinden wij het niet verstandig dat Tilly los in de buurt kan lopen. Het risico op een ongeluk is te groot.
Zij is wel gewend om naar buiten te kunnen en wil dit ook graag. Daarom zoeken wij een baas met een afgezette tuin. Op dit manier kan Tilly fijn naar buiten in een veilige omgeving. Een balkon is niet voldoende voor Tilly.

Wij zien Tilly het best herplaatst bij een leuke baas die houdt van een aanhankelijke poes. Jonge kinderen zullen teveel prikkels geven voor Tilly, maar samenwonen met oudere kinderen (10+) die rekening houden met haar gehoor zal geen enkel probleem zijn.

 

Welke leuke baas zoekt een lieve sociale schootpoes?

Voeding: geen dieet. 
Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd |  doof |  Mag bij adoptie mee op/vanaf: 11 juni  |

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.