Tommy en Bo

Tommy & Bo

Over Tommy & Bo

Leeftijden: 9 en 7 jaar
Geslachten: Man, gecastreerd
Zijn de dieren gechipt? Ja

Tommy en Bo zijn 2 lieve katten. Maar voor ons niet haalbaar met 2 jonge kinderen. Ze blazen soms aangezien de drukte niet gewenst is. Het is wachten tot het een keer niet goed gaat.

Tommy hebben wij 9 jaar geleden uit het asiel gehaald. Opgegroeid tot een lieve kater (maar wel met handleiding). Hij wil graag knuffelen, maar op zijn voorwaarde. Bijv. alleen zijn hoofd en achter zijn staart. Komt graag bij je liggen.

Bo is een echte knuffelkont. Ligt overdag veel op bed te slapen. En wil in de avond aandacht en knuffels. Geen problemen qua gedrag met hem. Hij vind alles eigenlijk prima. Ook van onze kinderen.

Tommy heeft blaasgruis gehad toen die jong was. Dit is behandeld en nooit meer terug gekomen. Hij heeft hierdoor ander voer, maar niet duurder dan andere. Bo maakt het allemaal niet uit. We hebben 2 automatisch voerbakken (surfeed). Dit zijn bakken dat ze zelf kunnen eten wanneer ze willen, maar niet van elkaar.

Tommy en Bo zijn altijd binnenkatten geweest. Naar buiten zal gerust kunnen, maar wij wonen momenteel aan een drukke weg waar te hard gereden wordt.

N.B. de foto’s zijn wat ouder.

Omgang met honden: Onbekend
Omgang met katten:Redelijk
Omgang met kinderen? Goed vanaf 10 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, ene wel, ander niet
Kunnen de dieren alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Zijn de katten gewend om naar buiten te gaan? Nee, is een binnenkat
Wilt u hen samen herplaatsen? Of mogen zij apart van elkaar geadopteerd worden: Tommy en Bo moeten samen geplaatst worden.
Zijn er medische bijzonderheden: Tommy heeft blaasgruis gehad. Al 7jr geen last van. Maar wel ander voer.

Woonplaats waar de dieren verblijven: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected]
Overnamekosten: Nader overeen te komen.

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 28-5