Tommy 2

Tommy 2

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over Tommy 2

Tommy 2 is een verlegen katertje, geboren rond 14 april 2021.

Tommy moet nog erg wennen aan alle geluiden, mensen en geuren en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. Zijn vorige baas had teveel katten en heeft daarom Tommy, Ivy en Ieniminie afgestaan. Tommy is waarschijnlijk niet veel gewend geweest en vindt het spannend wanneer je je hem aait. Vrij snel begint hij wel te spinnen en geniet hij er van. Wij verwachten dat Tommy bij een nieuwe baas die hem veel aandacht geeft, vrij snel snel bijdraait en een leuke kat voor zijn eigen mensen zal worden.

 

 

Omdat Tommy verlegen en onzeker is plaatsen wij hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Tommy de aandacht te geven die hij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Tommy te steken.

 
Tommy is behandeld voor Giardia. Hij krijgt op dit moment nog Gastro Biome (dieet)voeding ter ondersteuning van zijn spijsvertering. Over een tijdje zal dit afgebouwd kunnen worden en vervangen worden door hoogwaardige reguliere kattenvoeding.
-> Indien u reageert op Tommy, wilt u dan “Tommy 2” vermelden op uw adoptieformulier? 

 

Extra info: afgestaan door eigenaar |  Tommy is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor neutralisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |2

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's