Vick

Vick

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Vick is een mooie rode gecastreerde kater, geboren op 30 juli 2018.

Toen Vick erg ziek werd is hij bij een dierenkliniek opgenomen. Zij hebben er alles aan gedaan om Vick “er doorheen te slepen”. In de tussentijd is er afstand van Vick gedaan. Toen Vick weer opgeknapt was, is hij naar ons overgebracht en nu mogen wij een fijne nieuwe plek voor Vick zoeken!

Vick is een lieve kater, hij is rustig en aanhankelijk. Datzelfde zoekt Vick ook in een nieuwe baas.
Vick is namelijk geen kat voor een druk huishouden. Samenwonen met andere dieren, of kinderen onder de 12 jaar is te onrustig voor hem.
Voor zijn baas is Vick een leuke, aanhankelijke kat. Hij komt graag bij je voor een knuffel en kroel op zijn tijd en is ook graag even buiten. Dat laatste moet bij een nieuwe baas dus ook weer mogelijk zijn.

Vick heeft blaasgruis en krijgt dieetvoeding hiervoor. Momenteel nog SD (gruisoplossend) en na verloop van zijn mag hij op CD (Hill’s) of SO (Royal Canin). Deze dieetvoeding zal Vick langer, waarschijnlijk de rest van zijn leven, moeten blijven gebruiken.

In verhouding is dit voer niet eens heel veel duurder dan andere hoogwaardige kattenbrok en gelukkig tegenwoordig makkelijk online te bestellen.

Welke lieve baas heeft een rustig huishouden en zoekt een leuke rode kater?

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.