Vicky

Vicky

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Vicky is erg populair!
Er hebben meerdere geschikte geïnteresseerden gereageerd. De verwachting is dat uit deze reacties een geschikte adoptant gevonden wordt, dus het heeft geen zin meer om nog te reageren. Nieuwe reacties worden niet meer in behandeling genomen.

Vicky is een lieve Poedel(kruising), een  teef geboren op 3 oktober 2017.

 

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Vicky. Na een ander tijdelijk onderkomen is Vicky naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne eigenaar voor haar.

Vicky verblijft gezellig in een gastgezin, zij omschrijven haar als volgt:

 

Vicky is een zacht, aanhankelijk hondje. Zij wil héél graag bij je zijn en het liefst gezellig op schoot ;-).
Vicky is een vrolijk dametje dat ook heel graag speelt. In huis lekker spelen met een rubberen speeltje of lekker rennen in de afgezette tuin vindt ze erg leuk!

Wandelen vindt ze heerlijk en zij kan goed opschieten met andere honden. Wij verwachten dat zij ook prima met katten kan samenwonen. Autorijden vindt ze heel spannend, zij zal het niet gewend zijn geweest. 

 

We hebben haar ’s nachts in de bench op onze slaapkamer. De eerste 2 nachten was ze onrustig, maar nu is het goed. Voor een nieuwe baas is het fijn als Vicky dus ook (in een bench) in de slaapkamer mag.

Alleen thuis is ze nog niet geweest, maar wij zoeken toch een nieuwe baas voor haar waar ze weinig alleen thuis hoeft te blijven.

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang | waarschijnlijk niet gesteriliseerd | 

Kennismakingen hond: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Na het trimmen (op 14 feb.) en voor het trimmen.

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.