Wick

Wick

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Wick is een verlegen katertje, geboren rond 3 mei 2022.

 

Wick moet nog erg wennen aan alle geluiden en mensen en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. Hij is gevangen met twee andere kittens en was waarschijnlijk weinig menselijk contact gewend. De laatste twee weken heeft hij doorgebracht bij een liefdevol gastgezin en daar heeft Wick al flinke stappen vooruit gemaakt. Het gastgezin omschrijft hem als volgt:

 

Wick is heel nieuwsgierig en erg op eten gericht. Hij vindt spelen en ravotten erg leuk. Hij wil alles ontdekken en heeft nog weinig rust om bij je te komen liggen 😉

Wick is andere katten gewend en is nieuwsgierig. Geeft een andere kat aan geen zin in Wick te hebben, dan respecteert hij dan en gaat zijn eigen weg weer.  Wij verwachten (na gewenning) ook geen problemen in de omgang met honden die katten gewend zijn.

 

 

Onze ervaring is dat dit soort kittens zich meestal goed ontwikkelen bij voldoende aandacht en doorzettingsvermogen en uiteindelijk uitgroeien tot leuke katten voor de eigen baas. 

Omdat Wick verlegen en onzeker is plaatsen wij hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Wick de aandacht te geven die hij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Wick te steken.

Extra info: als vondeling binnengebracht |  Wick is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  2 augustus |

Vaccinaties:  Wick heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 16 aug. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.