Winet

Winet

Over Winet

Lieve Winet zit alweer even bij mij.

 

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met haar vorige eigenaresse en in goed overleg hebben we besloten dat Winet herplaatst moet worden. Hierover heb ik contact opgenomen met de stichting, maar toen ze haar terug wilden sturen naar Roemenië heb ik haar overgenomen.

Winet is van 6-4-2021 en komt dus uit Roemenië. We hebben haar hier in Nederland laten steriliseren.

 

Waarom terugsturen naar Roemenië denk je dan misschien?
Winet mist, net zoals veel Roemeense honden, een stukje socialisatie. Dat betekent dat ze veel dingen in het begin wat spannend kan vinden. Dat uit zich in blaffen. Maar eigenlijk is ze gewoon een zacht gekookt ei en als je haar hierin op de juiste manier begeleidt is er niet zoveel aan de hand. Ze is graag bij je en als ze je eenmaal vertrouwd zoekt ze graag contact. Dan kruipt ze het liefste in je.

Ze is ontzettend leuk met Jaimy. De andere hond op deze site! Het zou leuk zijn als ze samen een nieuwe plek vinden, maar een andere stabiele hond waar ze zich wat aan kan optrekken zou ook prima zijn. Zou je Winet een warm huis kunnen bieden en heb je nog vragen…stel ze gerust!

 

Met vriendelijke groet,
Inge

Plaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-18650472

 

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 21-2