Witch

Witch

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Witch is een verlegen poesje, geboren rond 3 mei 2022.

Witch moet nog erg wennen aan alle geluiden en mensen en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen.
Zij is gevangen met twee andere kittens en was waarschijnlijk  weinig menselijk contact gewend. De laatste twee weken heeft zij  doorgebracht bij een liefdevol gastgezin en daar heeft zij al flinke stappen vooruit gemaakt. Het gastgezin omschrijft haar als volgt:

 

Witch is nog steeds heel schuw en afwachtend. Maar zodra je haar pakt en bij je houdt, blijft ze rustig bij je liggen en geniet ook wel van het contact. Een nieuwe baas zal alle tijd voor Witch moeten nemen en een goede band op gaan bouwen met dit bijzondere dametje.
Zodra zij je gaat vertrouwen, heb je een maatje voor het leven!

Witch is andere katten gewend en is nieuwsgierig. Geeft een andere kat aan geen zin in Witch te hebben, dan respecteert zij dan en gaat haar eigen weg weer.  Wij verwachten (na gewenning) geen problemen in de omgang met honden die katten gewend zijn.

 

 

Omdat Witch verlegen en onzeker is plaatsen wij haar niet bij kinderen onder de 12 jaar. Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Witch de aandacht te geven die zij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Witch te steken.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht |  Witch is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  2 augustus |

 

Vaccinaties:  Witch heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 16 aug. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.