Xena

Xena

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Xena is een lieve poes, met een geschatte geboortedatum van 30 oktober 2022.

 

Xena is afkomstig van een camping waar de kattenpopulatie uit de hand liep. De (merendeel niet sociale) katten zijn gevangen en worden na castratie/  sterilisatie teruggezet. Maar Xena heeft overduidelijk een baas gehad en is niet wild.

 
Integendeel; wanneer je even de tijd neemt geniet zij juist van het menselijk contact, het kriebelen en knuffelen. Daarom wordt Xena niet teruggezet, maar kan zij fijn bij iemand thuis komen te wonen. 

 

 

Xena past het best bij een baas zonder jonge kinderen, die haar even de tijd geeft om thuis te wennen. Een baas die fijn aait en knuffelt, maar ook ziet wanneer Xena onzeker wordt en niet meer geaaid wil worden. Wij zijn er van overtuigd dat Xena zich dan snel thuis zal voelen! 

Xena deelt haar verblijf met twee andere katten en kan hier goed mee opschieten. Omgang honden is niet bekend.

Xena zal tzt graag weer buiten een frisse neus willen halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar dat ook weer kan.

 

 

Voeding: geen dieet. 
Extra info: gesteriliseerd |   Mag bij adoptie mee op/vanaf:  7 mei 

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.