Yvar

Yvar

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Yvar is erg populair!

Er hebben meerdere geschikte geïnteresseerden gereageerd. De verwachting is dat uit deze reacties een geschikte adoptant gevonden wordt, dus het heeft geen zin meer om nog te reageren. Nieuwe reacties worden niet meer in behandeling genomen.

Yvar is een American Stafford, geboren op 29-08-2022.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Yvar. Na een ander tijdelijk onderkomen is Yvar naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor hem.

Yvar is een sociaal, open en vriendelijk kereltje. Hij vindt iedereen leuk en is dol op aandacht.
Als echte pup moet Yvar nog van alles leren. Zo moet het goed leren lopen aan de riem nog getraind worden en is natuurlijk de zindelijkheid ook een aandachtspunt.

Daarnaast is het voor Yvar en zijn baas belangrijk dat zijn socialisatie goed doorgezet wordt zodat hij uitgroeit tot een evenwichtige, sociale man. Een American Stafford is een ontzettend leuke hond, maar wel een sterke hond waarbij gehoorzaamheid belangrijk is.

Wij zoeken daarom een leuke baas die ook met Yvar naar cursus gaat en lekker met hem aan de gang gaat om hem alles in het leven te laten ontdekken.

Het spreekt voor zich dat wij een baas zoeken die tijd heeft voor Yvar, want ook het alleen thuisblijven zal hij rustig moeten gaan leren.

Yvar heeft zijn twee opvolgende pupvaccinaties gehad. Dat betekent dat Yvar pas in november 2023 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang | niet gecastreerd 

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen 

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.