Zack

Zack

  • Grootte: Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Zack is een Tibetaanse Terriër-kruising, een gecastreerde reu geboren op 30 mei 2019.

Samen met zijn broer is Zack destijds afgestaan bij de andere opvang. Daar bleek dat de broers behoorlijk pittig naar elkaar konden reageren. Dus is besloten om voor beide heren apart fijne bazen te zoeken. Omdat dit al een tijdje geprobeerd werd zonder resultaat, gaan wij het voor Zack proberen!

De Tibetaanse Terriër wordt omschreven als: levendig, charmant, vrolijk en innemend. Makkelijk in de omgang met zijn eigen mensen. Waaks, afwijzend tegen vreemden, is niet graag alleen thuis. En dat klopt grotendeels ook met hoe Zack is.

Zack ziet er heel aandoenlijk uit maar is wel een mannetje met karakter. Hij vindt het erg gezellig om bij de mensen te zijn. Bij zijn oude baas was hij naar bezoek toe niet altijd even vriendelijk, maar in de andere opvang werd iedereen vrolijk door hem begroet en zagen zij dit gedrag niet echt terug.

 

Zack houdt van een uitdaging en is graag actief bezig. Een flinke wandeling, hersenwerk spelletjes of een klim en klauter parcours, je doet hem er een groot plezier mee!

Naar kinderen toe is hij gereserveerd, hij lijkt ze toch een beetje spannend te vinden. Daarom zoeken wij een baas  zonder kinderen, nu en in de toekomst. 

 

Zack is op zoek naar een huis waar al een andere hond (stabiele teef) aanwezig is. Hij zoekt veel steun bij andere honden en vindt het best lastig om alleen te moeten zijn. 

 

Wij zoeken voor Zack een nieuwe baas die actief met hem bezig gaat. En die consequent met hem omgaat, want Zack heeft best pit en kan best een eigen willetje hebben.

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang | gecastreerd |  april ’24 gebit gereinigd |  lichte Patella luxatie (graad 1). Maar hoeft niets aan te gebeuren, Zack heeft geen last | schofthoogte ongeveer 40 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.