Zippy

Zippy

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Zippy is een vrolijke Jack Russell kruising, geboren rond 18 oktober 2021.

Deze enthousiaste druktemaker is 1 straat bij ons vandaan gevonden, op het industrieterrein waar geen huizen staan. Omdat zich ook niemand voor hem heeft gemeld, vermoeden wij dat Zippy bewust achtergelaten is.

Zippy is een vrolijke druktemaker. Heel sociaal naar mensen en energie voor 10. Ook naar andere honden is Zippy erg sociaal. Grote honden, kleine honden: hij daagt iedereen uit om te spelen.
Qua opvoeding kan Zippy nog wel een en ander leren, want Zippy lijkt nog weinig te kennen. En de Terrier in Zippy laat ook duidelijk zien dat hij weet wat hij wel en niet wil ;-).
Voor een baas die actief met Zippy aan de gang gaat is Zippy een ontzettend leuk hondje!

Zippy is cryptorchide, dat wil zeggen dat 1 testikel niet is ingedaald. Hij wordt op 1 december gecastreerd en de niet ingedaalde testikel wordt dan ook operatief verwijderd.

De kennismakingen worden in de tussenliggende periode al wel vast gestart zodat Zippy rond 11 december het asiel mag verlaten.

Wij zoeken een leuke baas voor Zippy die valt op een energiek hondje, een baas die zeker tijd en aandacht aan Zippy’s opvoeding wil besteden en die ook veel thuis is.

Extra info:  schofthoogte ongeveer < 25 cm. 
Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.