Ziva

Ziva

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Ziva is een mooie poes, geboren op 11 juli 2017.

Voor deze dame wordt een nieuw thuis gezocht omdat zij niet met het kindje van 3 jaar op kon schieten. Waarschijnlijk geven jonge kinderen haar teveel prikkels, het kind van 13 jaar ging wel prima.
Daarom gaan wij voor Ziva op zoek naar een nieuwe baas waar nu (en in de toekomst) geen jonge kinderen over de vloer komen.

Ziva is een rustige, zelfstandige dame. Zij gaat veelal haar eigen gang en is veel buiten te vinden. Daar jaagt ze graag op muisjes.

Naar haar vorige baas was Ziva wel aanhankelijk, aan nieuwe mensen zal zij echt even moeten wennen.
Ziva heeft liever geen katten en/of honden om haar heen. Die moeten gewoon bij haar uit de buurt blijven.

Wij denken dat Ziva het best tot haar recht komt bij een baas waar zij onbeperkt in- en uit kan lopen, zonder andere dieren en zonder kinderen onder de 13 jaar dus.  Een baas die werkt zal geen probleem zijn voor Ziva. 

 

 

Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | hartruisje (1 uit 6) | Mag bij adoptie mee op/vanaf: 6 februari 

 

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.