Toegevoegd: 25 juli 2020
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Banjer

Zoekt een nieuw baasje

Hond Volwassen Groot Man

Over Banjer

Banjer is een mooie gecastreerde Labradoodle reu, geboren op 11 mei 2016 en afgestaan wegens een rangordeprobleem. Banjer is een behoorlijk eigenzinnige reu die zelf wil bepalen wat hij wel en niet wil en snel overprikkeld is. Bij de laatste eigenaren gaf dit een behoorlijk rangordeprobleem en accepteerde hij de bazin niet. Hij deed dan ook erg lelijk en heeft gebeten. Banjer is een hond die meer op mannen gesteld is. Een rustige consequente baas met natuurlijk overwicht is erg belangrijk voor Banjer. Banjer vindt het fijn om zich terug te kunnen trekken op een rustige plek, bij zijn vorige baas was dat de bench.
Banjer verdedigt zijn voer en eigent zich spullen toe. Een nieuwe baas moet hem rustig zijn voerbak leeg laten eten en Banjer geen kluiven/botten/ lekkere dingen geven die hij niet met een paar happen opeet.
Laat u zich dus niet verleiden door zijn ras en schattige uiterlijk, want Banjer is een hond die een specifieke baas vraagt. Hoewel Banjer wel met op bezoek komende kinderen kan, herplaatsen wij Banjer niet in een situatie waar kinderen wonen. Dit geeft teveel prikkels voor hem en is niet verstandig met het claimgedrag van Banjer. Hetzelfde met katten. Buiten is Banjer sociaal met andere honden, binnen heeft hij het huis het liefst voor zichzelf.  Welke baas gaat serieus aan de gang met Banjers gedrag, kan en wil hier langere tijd voor uittrekken en vindt het een uitdaging om Banjers gedrag om te kunnen buigen?

Extra info:  40-60 cm schofthoogte | afgestaan door eigenaar | Gecastreerd |   niet herplaatsen bij kinderen |   niet herplaatsen bij katten |   dominant, eigent zich spullen toe, problemen met rangorde |

Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen | Extra informatie over o.a. vaccinaties, ontwormingen, enz., zie: https://dierenasielzwolle.nl/extra-info-hond/ | Gratis 3 lessen “Hond-baas gewenningscursus” , zie:  https://dierenasielzwolle.nl/hond-en-baas-gewenningscursus/


 


Belangrijk: Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19  alleen op afspraak. Indien u interesse heeft in Banjer, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in op dierenasielzwolle.nl. U ontvangt vervolgens van ons bericht.

Adopteren?

Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op .