Toegevoegd: 10 augustus 2020
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Garfield

Zoekt een nieuw baasje

Kat Jong Klein Man
 • onzeker/verlegen
 • Kat vriendelijk

 • Over Garfield

  Garfield is een verlegen katertje, geboren rond 17 maart 2020 .

  Garfield moest nog erg wennen aan alle geluiden, mensen en geuren in het asiel en heeft echt tijd nodig om je te vertrouwen.

  De dierverzorgers omschrijven hem als volgt: Garfield is een mooie jonge rode kater die als vondeling bij ons is binnengebracht. Wij denken dat Garfield weinig gesocialiseerd is met mensen, want Garfield vindt menselijk contact maar eng. Hij blaast als je te dicht bij hem komt.
  Garfield zal moeten leren dat mensen juist erg leuk kunnen zijn en heerlijk kunnen kroelen.
  In het asiel heeft hij vriendschap gesloten met enkele verzorgers en dan geniet hij erg van de aandacht en het kroelen, zoals u ook op het filmpje kunt zien.
  Tijd, begrip en vasthoudendheid is wat wij van een nieuwe baas vragen. Wij kunnen u tips hoe de socialisatie het best aangepakt kan worden. Heeft u tijd, geduld en bent u bereid om veel energie te steken in deze mooie jongeman?

  Extra info: tijdelijk dunnere ontlasting gehad. Gaat nu weer goed, krijgt tijdelijk nog wel licht verteerbare brok (Hill’s ID-brok) | als vondeling binnengebracht | Nog te jong voor castratie/sterilisatie. Adoptant krijgt een tegoedbon voor neutralisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle | geen medische bijzonderheden geconstateerd  | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |

  Meer uitleg over o.a. ontwormingen, vaccinaties, gewenning, sterilisatie/castratie en introductie van de nieuwe kat aan reeds aanwezige katten vindt u op: https://dierenasielzwolle.nl/extra-info-jonge-kat/


  Belangrijk: Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19  alleen op afspraak. Indien u interesse heeft in Garfield, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in op dierenasielzwolle.nl. U ontvangt vervolgens van ons bericht.

  Adopteren?

  Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact met ons op .