Toegevoegd: 15 juli 2020
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Mazy

Zoekt een nieuw baasje

Hond Volwassen Groot Vrouw

Over Mazy

Mazy is een grote jachthondkruising, geboren in december 2014. Mazy is ons zorgenkindje: voor eigen mensen is Mazy zóóóó ontzettend leuk, leergierig en aanhankelijk!
Maar door een trauma in haar verleden heeft Mazy moeite met vreemde mensen. En dat maakt het lastig voor Mazy een fijne, geschikte baas te vinden.

In de (lange) periode dat Mazy bij ons verblijft is zij wel vooruitgegaan.
Mazy heeft nog steeds moeite met andere honden en valt uit. Toch is zij vaak goed af te leiden met een koekje of snoepje. Passeert er een andere hond die Mazy negeert, dan houdt Mazy haar blik keurig gericht op haar verzorger (en het koekje). Wij zijn er van overtuigd dat dit goed verder te trainen is, want Mazy is erg voergericht. Toch zal Mazy nooit een hond worden die bij andere honden zal kunnen.

Wij zoeken een nieuwe baas die ervaring heeft met uitvallende honden en die het leuk vindt om hier mee bezig te gaan en de voortuitgang te zien.
Deze baas zal niet in een drukke woonwijk moeten wonen, want al die mensen en honden geeft Mazy teveel prikkels. Bent u die consequente baas, zonder kinderen en zoekt u een erg leuke hond voor uzelf? Denkt u dan eens aan onze langzittende Mazy!

Wij hebben een gedragsdeskundige geraadpleegd. Onder de foto’s vindt u dit rapport.


6 februari mocht Mazy lekker mee speuren, even de gedachten verzetten en heerlijk aan het werk! Hieronder een leuk filmpje van Mazy, aan het werk.

 


Gedragsrapport Mazy:

Downloaden (PDF, 176KB)


Update 15-3-2020:
Vanaf heden werken wij alleen op afspraak ivm de Corona / COVID19 epidemie.
Indien u op zoek bent naar een asieldier, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.
U ontvangt vervolgens van ons bericht.

Adopteren?

Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op .