Toegevoegd: 18 oktober 2018
Adopteer mij
Bekijk alle dieren

Wendy

Zoekt een nieuw baasje

Hond Volwassen Groot Vrouw
 • Hond vriendelijk
 • Kindvriendelijk

 • Over Wendy

   

  *Reactiestop: wij hebben veel aanvragen voor Wendy ontvangen. Nieuwe aanvragen worden niet meer in behandeling genomen*

  Wendy is een lieve (gesteriliseerde) dame, geboren op 2 februari 2010. Haar baas was op leeftijd en kon niet meer voor Wendy zorgen, vandaar dat wij op zoek gaan naar een lieve, nieuwe baas waar Wendy een fijne oude dag krijgt en lekker in de watten gelegd wordt. Wendy is een echte Labrador in laten en doen. Een vriendelijke allemansvriendin die dol is op mensen. Bij haar vorige baas is zij niet veel gewend geweest en kon lekker buiten scharrelen op het erf. Met andere honden is zij niet veel in contact geweest, maar is zij sociaal. Wendy is niet gewend om met katten samen te leven, daar blaft ze dan ook naar. Verder laat zij het keurig weten wanneer er vreemde mensen aan de deur staan, om deze na een blaf vriendelijk te begroeten. Wendy is weinig alleen thuis geweest, haar baas was er eigenlijk altijd. Ook is zij niet gewend om in de auto mee te gaan. Ondanks haar leeftijd is Wendy nog een fitte, vrolijke dame die van tijd tot tijd ook graag met haar balletje speelt. Wij zoeken een nieuwe baas waar Wendy weer weinig alleen thuis hoeft te blijven, kinderen geen bezwaar maar dan wel oudere kinderen (10+).

  Extra info:  afgestaan door eigenaar | Gesteriliseerd |  gebit wordt 21-10 gereinigd  |

  Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen | Extra informatie over o.a. vaccinaties, ontwormingen, enz., zie: https://dierenasielzwolle.nl/extra-info-hond/ | Gratis 3 lessen “Hond-baas gewenningscursus” , zie:  https://dierenasielzwolle.nl/hond-en-baas-gewenningscursus/


  Belangrijk: Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19  alleen op afspraak. Indien u interesse heeft in Wendy, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in op dierenasielzwolle.nl. U ontvangt vervolgens van ons bericht.

   

  Adopteren?

  Vul onderstaand formulier in, er wordt vervolgens contact met u opgenomen .

  Heeft u nog vragen?

  Neem dan contact met ons op .