Casimier

Hallo!

Casimier is de naam, ik ben een volwassen, maar nog jonge kerel. In de ongeveer 4 jaar dat ik op deze aardbol rondloop, ben ik al in een asiel in Amsterdam (daar kom ik vandaan) geweest, toen ging ik op ‘uitwisseling’ (zo noemen jullie dat geloof ik) met katten uit Twente.

En toen ik in de stad van FC Twente woonde, werd ik cadeau gedaan aan mijn vrouwtje in Zwolle, dus werd ik een blauwvinger! Tof joh, een huis voor me alleen Met gemotoriseerd spul ook nog, een scootmobiel en een rolstoel! Natuurlijk moest ik daaraan wennen, nu zijn het geweldige dingen om te besnuffelen en in te liggen. Als vrouwtje weg is geweest, ruik ik steeds weer andere dingen. Das fijn! Vrouwtje was gelijk verliefd,

(ik ben namelijk prachtig, al zeg ik het zelf) Ze moest me leren kennen en nu houdt ze van me! En nu komt het: Juist omdat ze van me houdt gunt ze me een andere, liefdevolle plek!

Ik woon in een appartementencomplex nu. De buren hier zien me liever gaan dan komen. Vrouwtje heeft meerdere dingen geprobeerd, o.a. buurtbemiddeling, maar dat helpt niet en dat levert ons beide stress op en is voor ons allebei niet goed. Dus zoek ik:

– Liefdevol personeel, die me neemt zoals ik ben. Ervaring met het spreken van mn taal en en gewoonten is een pre, geen must.

– Kinderen ben ik niet gewend, zijn ook een beetje onvoorspelbare wezens, als ik heel eerlijk ben…

– honden idem, vooral omdat ze vaak al moeilijk doen als ze me zien genieten van de zon…

Soortgenoten? Dat moet klikken, dan is het heel gezellig en nooit saai. Klikt het niet, dan liever alleen. Hoef ik de aandacht ook niet te delen  🙂

– Een (afgeschermde) tuin zou tof zijn. Kan ik lekker op ontdekkingstocht of mierenjacht.

En als je ‘m afschermt hebben jij en ik geen last van de buren, win-win

– Toch zoek ik ook graag een (hoog/warm/fijn) plekje binnen op, bij het personeel in de buurt, of juist lekker ff lekker alleen.

Een ding is zeker, als ik me bij jou veilig voel, krijg je liefde en hoe meer liefde je geeft, hoe meer liefde je krijgt!

Contact met mijn vrouwtje kan via: margreethdrost@hotmail.com

AANVULLENDE INFO:
Hoe is de omgang met honden?  redelijk
Hoe is de omgang met katten?  redelijk
Hoe is de omgang met kinderen?  onbekend
Hoe reageert hij/zij op vreemden /bezoek?  redelijk, ene wel, ander niet
kan het dier alleen thuis blijven?  Ja, 8 uur (hele dag)
Is de kat alleen binnen gewend of ook aan buiten?  ja, moet los naar buiten
Zijn er medische bijzonderheden?  Gecastreerd

Plaats waar dier verblijft: Zwolle

Geïnteresseerden in Casimier kunnen contact opnemen met de huidige eigenaar via:  margreethdrost@hotmail.com