18 oktober 🎉 : deze dag stond rood omcirkeld in onze agenda’s.


In eind augustus 2021 kregen we te horen dat er in Raalte, Olst-Wijhe en Dalfsen vanaf september dat jaar, geen dierenambulance meer zou rijden.

Dankzij vrijwilligers en Stichting Dierenlot kond het Zwols Dierenasiel deze taak meteen oppakken. Van Dierenlot kregen we meteen een tijdelijke bus.

Door allerlei omstandigheden werd het tijdelijk een periode van 2 jaar. En wat zijn we enorm blij geweest dat we deze bus, het oude besje, mochten gebruiken. Wat hebben we er veel dieren mee kunnen helpen.
Vandaag ging de oude bus met pensioen en een spiksplinternieuwe bus stond op ons te wachten. 

Dierenhulpverleners Johan en Chelsea waren erbij:

Eindelijk hebben we vanochtend de nieuwe bus kunnen ophalen. Na een lange rit zijn we aangekomen in Arkel bij Stichting Dierenlot en hebben we al gelijk de nieuwe bus kunnen bewonderen die al voor de deur klaar stond.
Even een gesprek met de directeur Peter voor uitleg over de bus en een lekker gebakje gegeten, meegebracht door Geesje en Patty van het asielbestuur.

Nadat alles was uitgelegd en de papieren getekend waren kregen we de sleutels en konden we de bus van binnen bekijken. Ook zit er een hele toffe zoeklamp boven op de bus.

We kregen ook nog veel voer uit het magazijn mee dus de dieren van het asiel zijn ook nog lekker verwend. 

Stichting DierenLot enorm bedankt!