Dierenvoedselbank Zwolle en Stichting Zwols Dierenasiel werken samen

Dierenvoedselbank Zwolle en Stichting Zwols Dierenasiel werken samen

Uitgifte van voedselpakketten door Dierenvoedselbank Zwolle vandaag voor het eerst via het terrein van Stichting Zwols Dierenasiel.

De Dierenvoedselbank Zwolle en de Stichting Zwols Dierenasiel werkten al met elkaar samen binnen het Dierenteam Zwolle (het samenwerkingsverband van Dierenwelzijnsorganisaties binnen de gemeente Zwolle), maar vandaag, 29 september 2018, werden voor de eerste keer door de Dierenvoedselbank Zwolle voedselpakketten uitgereikt via het terrein van het Zwols Dierenasiel.

Tot voor kort werden deze voedselpakketten uitgereikt bij de woning van de initiatiefnemers van de Dierenvoedselbank Zwolle, en vond de opslag van bij hen in huis plaats. Doordat de Dierenvoedselbank Zwolle sneller gegroeid is dan aanvankelijk verwacht werd, was een dergelijke manier van opslag niet meer houdbaar. Sinds begin  september heeft de Dierenvoedselbank Zwolle een mooie, hygienische ruime opslag garagebox gevonden, direct achter het Zwols Dierenasiel en is de afspraak met het Zwols Dierenasiel gemaakt dat de maandelijkse uitgifte van voedselpakketten plaats door de vrijwilligers van de Dierenvoedselbank Zwolle plaats vindt via het terrein van het Zwols Dierenasiel. Weer een mooi voorbeeld van de samenwerking op Dierenwelzijnsgebied binnen de gemeente Zwolle.

Meer informatie over de Dierenvoedselbank Zwolle vind je op www.dierenvoedselbankzwolle.nl