Dierenwelzijnsmarkt Zwolle op 10 juli

Voorbereidingen voor komende Dierenwelzijnsmarkt Zwolle op 10 juli a.s. zijn volop aan de gang!

Het Dierenteam Zwolle heeft op maandag 3 juni 2019 het laatste overleg over de voorbereidingen van de komende Dierenwelzijnsmarkt gevoerd in het Zwols Dierenasiel, zie ook de foto.

Het plan van aanpak is klaar voor deze, inmiddels 3e editie van de Dieren Welzijnsmarkt in Zwolle.
Graag nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan deze diervriendelijke markt.

De markt vindt plaats op de eerste Blauwvingerdag, woensdag 10 juli 2019 van 11:00 tot 16:00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.

Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren.
Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Zwols Dierenvoedselbank, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Dierweide Berkum, de Wijkboerderijen, etc. etc.

Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezeltjes. Een Honden behendigheid demonstratie mag natuurlijk ook
niet ontbreken en daarnaast zijn er voor de kinderen een Schminktent, waar je jezelf een Dierengezichtje kunt laten schminken en nog andere creatieve activiteiten. De Stadsdierenarts is er met zijn Dierenzorg-bus en je kunt er een echte Dierenambulance van binnen bekijken. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd
door Dinoland. De markt wordt bovendien muzikaal opgeluisterd.

Iedereen is van harte welkom!
Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dieren Team Zwolle is het samenwerkingsverband van Dieren Welzijnsorganisaties in Zwolle, waarin o.a. deelnemen: de Stichting Zwols Dierenasiel, Stichting Dierenambulance Zwolle, Stichting Flappus, Dierenvoedselbank Zwolle, Blijf-van-mijn-Dier/IFAW, Stichting Avifauna Vogelbescherming Zwolle, Dierenbescherming regio Noordoost, (Dieren)Politie, de Dierweide Berkum, de Stadshoeve, de Stichting Zwolse Kinderboerderijen, de Wijkboerderijen (Travers) en de gemeente Zwolle.