Dodge

Naam /namen: Dodge
Leeftijd(en):  2,5
Datum van laatste vaccinatie: Mei 2019
Is het dier /zijn de dieren gechipt?  ja

Dodge is een leuke jonge kater van 2,5 jaar oud, gek op aandacht en knuffelen en altijd wel in voor een spelletje. Hij is gewend binnen in een appartement met balkon te leven, maar lijkt zeker nieuwsgierig lijkt naar de buitenwereld. Hij heeft een enigszins afwachtend karakter, maar als hij zijn omgeving eenmaal kent is hij ontspannen en nieuwsgierig en komt hij ook graag op schoot. Met nieuwe mensen en onbekende geluiden verstopt hij zich meestal eerst, om na een tijdje toch te komen kijken, en wil dan ook wel geaaid worden.

Sinds kort ben ik meer ben gaan werken en kan ik Dodge helaas niet meer de aandacht geven die hij nodig heeft. Dit heeft een negatief effect op zijn gedrag gehad, hieruit blijkt duidelijk blijkt dat hij niet meer goed op zijn plek zit. Hoewel Dodge prima een dag of meer alleen thuis kan zijn denk ik ook dat mijn appartement uiteindelijk te weinig uitdaging biedt. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw en prettiger thuis voor hem.

Ik denk dat Dodge een veel prettiger leven kan hebben bij iemand die net wat meer tuis is, of meer tijd kan maken om hem aandacht te geven. Een klein huishouden zonder kinderen of andere honden en katten past het beste. Mijn voorkeur gaat ook uit naar een plek waar hij naar buiten zou kunnen zodat hij zijn energie en nieuwsgierigheid beter kwijt kan.

Ik zoek iemand die serieus is en Dodge voor de lange termijn een stabiel thuis kan bieden. Hij is helaas al eens van eigenaar gewisseld vanwege kleine kinderen en een andere kat.

Het is ook mogelijk om een krabton (zie foto), krabpaal, kattenbak, mandje e.d. over te nemen.

AANVULLENDE INFO:
Hoe is de omgang met honden?  onbekend
Hoe is de omgang met katten?  onbekend
Hoe is de omgang met kinderen?  Nee, kan niet met kinderen
Hoe reageert Dodge op vreemden /bezoek?  redelijk, afwachtend
Kan Dodge alleen thuis blijven?  Ja, 8 uur (hele dag)
is de kat alleen binnen gewend of ook aan buiten?  alleen balkon gewend, voorkeur gaat uit naar een thuis waar hij wel naar buiten kan.

Zijn er medische bijzonderheden?  Geen bijzonderheden
Is het dier / zijn de dieren gecastreerd /gesteriliseerd: Gecastreerd

Plaats waar Dodge verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden in Dodge kunnen contact opnemen met de huidige eigenaar via:  mail@thomkoops.nl