Flume en (a)Kwasie

Hoi mensen van het dierenasiel,

Inmiddels is het iets meer dan een jaar geleden dat wij Flume en Kwasie (voorheen Akwasie) bij jullie hebben opgehaald. Wij wilden even laten weten hoe het nu met ze gaat.

Het gaat ontzettend goed met de meiden. Ze zijn ontzettend gegroeid en volwassen geworden. Flume is een hele stoere meid en is eigenlijk voor niks bang. Ze ligt zelfs te dutten als de stofzuiger naast haar aanstaat! Kwasie is wat onzekerder en bang voor de stofzuiger. Maar zij heeft vergeleken met een jaar geleden veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Kwasie slaapt elke avond bij ons op het voeteneinde. Flume komt de slaapkamer in zodra we wakker worden. Erg lief! Ze houden nog steeds van spelen met elkaar of met ons. Vooral het laserlampje en de hengels zijn een succes.

Kwasie ligt het liefst de hele dag op je schoot en Flume is te vinden in elke kartonnen doos in huis.
Binnenkort wordt de tuin ‘catproof’ gemaakt en gaan ze voor het eerst naar buiten. Ze zijn altijd nieuwsgierig zodra de achterdeur open gaat en vinden alle geurtjes maar interessant. Dus dat wordt het volgende avontuur van de dames!

Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met ze en kunnen ons geen huisje voorstellen zonder de meiden.

Voor nu nog een paar foto’s en tot de volgende update!

 


4 september 2018:

Hoi lieve mensen van het asiel,

Inmiddels is het alweer bijna 2 maanden geleden dat wij Flume en (a)Kwasie bij jullie hebben opgehaald.

Wij willen even laten weten dat het super goed met ze gaat.
Kwasie is helemaal uit haar schulp gekropen bij ons en heeft zich ontpopt tot een echte huispoes. Als een van ons thuiskomt dan zit ze bij het raam te kijken of zit ze op de deurmat om ons te begroeten. Erg schattig!

Ook is ze gek op luchtzakjes, het liefst heeeeel veel zodat ze er lekker in kan rollen en glijden. Het stokje met muisje die we van het asiel hebben gekregen doet het ook nog erg goed!

Flume is zeer zelfstandig. Ze zoekt vaak de rust op, maar heeft ook haar gekke momentjes. Zo vindt ze het geweldig om achter balletjes aan te rennen en deze (heel soms) bij je terug te brengen. Klimmen en klauteren in de krabmeubel vindt ze ook leuk.

Daarnaast heeft ze ontzettend veel lol in ‘tikkertje’, ze komt dan bij je om zogenaamd geaaid te worden, maar op het moment dat je haar wilt aaien sprint ze weg en maakt ze gekke bokkesprongen door het hele huis.

De zusjes vinden het leuk om samen te ravotten en achter elkaar aan te rennen, maar doen ook allebei hun eigen ding. Het zijn dan wel zusjes, maar hebben ieder echt een eigen karakter.

We hebben wat foto’s toegevoegd van de dames
Tot de volgende update!