Gaya

Beste Dierenasiel Zwolle, 

 

Hierbij een update over Faya die krap twee weken geleden herdoopt is als Gaya. Met Gaya gaat het goed, eigenlijk gaat het zelfs perfect. Van alle negatieve punten die op haar CV stonden, bleken we in de praktijk niets te merken: ze trekt niet aan de lijn, ze kan voorbeeldig los lopen in het bos, gaat goed met zwarte honden (niet met alle honden gelijk perfect, maar ze hersteld zich telkens goed), en zelfs alleen laten gaat super! We hebben de eerste 10 minuten helemaal alleen al snel opgeschroefd naar 30 minuten. Tijdens de live video verbinden konden we haar bespieden, een ding op haar CV klopte wel: ze maakt deuren open! Nadat ze de gangdeur had geopend om te controleren of wij ons daar niet stiekem versholen hielden, ging ze rustig op haar design mandje liggen (want ja, één hond een design mand, de ander natuurlijk ook).

 

Verder; elke ochtend langs de fiets lopen doet ze voorbeeldig, zwemmen, auto, met Shaffy, mee naar verjaardagen, zelfs mee naar werk en naar de dierentuin: voorbeeldig! Ze heeft zelfs al twee nieuwe comando’s geleerd, het enige puntje waar aan gewerkt moet worden is het commando: los 😉

 

Het fijnste moment van de dag voor haar, is als het dekentje op de bank gaat en we het dagelijkse knuffel-momentje hebben. Kortom, wij zijn dolgelukkig met haar als nieuw lid van de familie en hopen nog lang van haar te kunnen genieten, bedankt voor de goede zorgen!

 

Hartelijke groet,