Gevonden honden

Op deze pagina vind je het meeste actuele overzicht van gevonden honden. Is jouw hond gevonden? Lees dan hieronder welke stappen je moet ondernemen.

Niets gevonden

Stappenplan gevonden dier ophalen

 

Wanneer jouw hond is gevonden en bij het Dierenasiel Zwolle is gebracht doorloop dan de volgende stappen.

 

 

1. Neem tijdens openingstijden contact met  ons op: 038-4601784

 

 

2. Plan telefonisch een afspraak in om jouw hond op te halen.

 

 

3. Wij vinden het prettig wanneer je het paspoortje van jouw hond en jouw eigen identificatiebewijs meeneemt.

Tarieven voor het ophalen van je gevonden hond

Jouw hond is gevonden en naar Dierenasiel Zwolle gebracht, hiervoor kunnen diverse kosten in rekening worden gebracht. Denk hierbij aan de dagelijkse verzorging van jouw hond, eventuele vaccinaties (die wettelijk verplicht zijn) en medische kosten zoals ontwormen en ontvlooien. Indien jouw hond met de Dierenambulance is binnengebracht, worden deze kosten ook in rekening gebracht.


 

 

Kostenoverzicht:

 

Opvang hond per dag:  € 16.- 

 

 

Ritprijs Dierenambulance: € 30,-

Veel gestelde vragen

Neem tijdens de openingstijden contact met ons op: 038-4601784. Indien het spoed is, of op zaterdagavond, of zondag tot 16.30 uur kun je het mobiele nummer bellen dat op ons antwoordapparaat staat. Dat is tot 22.00 uur bereikbaar. In andere gevallen dien je het spoednummer niet te bellen, maar zijn wij de eerstvolgende werkdag weer geopend vanaf 9 uur.
Ja, er worden verblijfskosten in rekening gebracht voor de dagelijkse verzorging van jouw hond. Indien jouw hond met de Dierenambulance is binnengebracht, worden deze kosten ook in rekening gebracht. Het asiel is wettelijk verplicht om dieren te vaccineren binnen een bepaalde termijn. Indien jouw hond tijdens het asielspreekuur door de dierenarts is gevaccineerd, worden deze kosten doorberekend. Evenals noodzakelijke kosten als ontworming, ontvlooiing, medische kosten, enz.
Wij vinden het prettig wanneer je het paspoortje van jouw hond meeneemt en natuurlijk jouw eigen legitimatiebewijs. Houd er ook rekening mee dat er kosten aan het verblijf van jouw hond verbonden zijn.
Ja dat kan. Wij melden de chip ook gelijk aan bij een landelijke chipdatabank. Informeer bij de receptie naar de kosten.