Gevonden katten

Op deze pagina vind je het meeste actuele overzicht van gevonden katten. Is jouw kat gevonden? Lees dan hieronder welke stappen je moet ondernemen.

Stappenplan gevonden dier ophalen

 

Wanneer jouw kat is gevonden en bij het Dierenasiel Zwolle is gebracht doorloop dan de volgende stappen.

 

1. Neem tijdens openingstijden contact met  ons op (038-4601784) om af te spreken wanneer de kat weer opgehaald kan worden.

 

 

Buiten openingstijden: de eerstvolgende dag kun je tussen 9.00 en 15.00 uur bij ons terecht (op zondagen even aanbellen bij de ingang).

 

 

2. Wij vinden het prettig wanneer je het paspoortje van jouw dier en jouw eigen identificatiebewijs meeneemt.

Tarieven voor het ophalen van je gevonden kat 

Jouw kat is gevonden en naar Dierenasiel Zwolle gebracht, hiervoor kunnen diverse kosten in rekening worden gebracht.

 

 

Denk hierbij aan de dagelijkse verzorging van jouw dier, eventuele vaccinaties (die wettelijk verplicht zijn) en medische kosten zoals ontwormen en ontvlooien. 

 

Indien jouw dier met de Dierenambulance is binnengebracht, worden deze kosten ook in rekening gebracht.

 

 

Kostenoverzicht:

Kat € 8,50 per dag

Vaccinatie € 40.-

 

Overige kosten

Kosten voor de Dierenambulance: € 30,- 

Veel gestelde vragen

Neem tijdens de openingstijden contact met ons op: 038-4601784. Indien de kat op zaterdag na 15 uur binnen is gebracht, of op zondag voor 15 uur: op zondag kun je tussen 9.00 en 15.00 uur terecht bij ons (even aanbellen bij de ingang) In andere gevallen: wij zijn de eerstvolgende werkdag weer geopend vanaf 9 uur.
Ja, er worden verblijfskosten in rekening gebracht voor de dagelijkse verzorging van jouw kat. Indien jouw kat met de Dierenambulance is binnengebracht, worden deze kosten ook in rekening gebracht. Het asiel is wettelijk verplicht om dieren te vaccineren binnen een bepaalde termijn. Indien jouw kat tijdens het asielspreekuur door de dierenarts is gevaccineerd, worden deze kosten doorberekend. Evenals noodzakelijke kosten als ontworming, ontvlooiing, medische kosten, enz.
Wij vinden het prettig wanneer je het paspoortje van jouw kat meeneemt en natuurlijk jouw eigen legitimatiebewijs. Houd er ook rekening mee dat er kosten aan het verblijf van jouw kat verbonden zijn.
Ja dat kan. Wij melden de chip ook gelijk aan bij een landelijke chipdatabank. Informeer bij de receptie naar de kosten.