Help het asiel

Er zijn enorm veel manieren om ons te helpen met helpen. De behoefte aan een financiële bijdrage is het grootst. Het ontvangen geld zal het asiel kunnen besteden aan dieet of medische voeding, medische hulp, hulpmiddelen om het verblijf van een gewond dier zo aangenaam mogelijk te maken, noem maar op.

Rekeningnummer: NL70 INGB 0000 272009 t.n.v. St. Zwols dierenasiel.

Of gewoon online, via deze button: 

Maar u kunt ook helpen door samen met ons de handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van de groep vrijwillige dierenverzorgers. Misschien bent u heel handig en kunt u helpen met klussen, of houdt u ervan om de heg of klimop te snoeien. Misschien zijn huishoudelijke taken meer iets voor u of bent u goed in het trimmen, wassen of borstelen van dieren. Maar ook voor de administratie zijn extra handen nodig.

U bent welkom om een afspraak met ons te maken. Als wij uw kwaliteiten weten, hebben we daar vast een passende vacature voor. Bijvoorbeeld: trainers, administrateurs, schilders, donateurs, buffelaars, knuffelaars, huisvrouwen, tuinmannen, klussers, telefonisten, gastgezinnen, borstelaars en wandelaars!

Via https://www.dierenasielzwolle.nl/vrijwilligers kunt u zich opgeven als vrijwilliger.