Izzy (geplaatst als “kat-zoekt-boer-kat”)

Hoi,

Ik wou gewoon nog even na een wat langere tijd laten weten hoe het nu met Izzy gaat. Izzy hadden we via kat zoekt boer van jullie gekregen.

Het gaat nog steeds erg goed. Ze is echt nog veel leuker dan ik mij in het begin kon voorstellen. Ze hoort er hier echt

bij. Een hele betrokken buitenkat die af en toe stiekem binnen komt kijken en ‘s avonds mij opwacht bij de deur wanneer ik de paarden ga voeren. Ze gaat elke avond mee omdat ze weet dat na het paarden voeren haar bakje word gevuld.

Ze heeft al goed wat gevangen hier. Muizen, ratten en zelfs mollen. Helaas ook 2 vogeltjes maar dat voorkom je niet want ze is een zeer goede jager. Ze loopt veel om huis, tuin en weiland.

Ook tegenover ons is ze erg lief en aanhankelijk. Mij vertrouwd ze het meest en kan haar oppakken en kroelen dan hangt ze slap in mijn armen haha, mijn man vind ze soms spannend en met mijn zoontje gaat ook super goed. Hij weet dat ze zou kunnen bijten dus laat hij het van haar kant komen. Ze komt altijd met hem knuffelen en heeft gelukkig nog geen reden gehad om te bijten. Nu met het mooie weer heeft ze zelf de hooi schuur verruild met de boomhut van mijn zoontje dus hebben we daar ook een mandje en eten neergezet.

Super bedankt we zijn ontzettend blij met haar.