Jimmy (voorheen Jack)

Beste medewerkers van het Zwols dierenasiel,

Wij willen jullie graag een update geven over onze lieve Jimmy (voorheen Jack).

We moeten eerlijk bekennen dat hij het ons erg lastig gemaakt heeft de eerste dagen. Hij sprong op de bank en op bed en hapte naar ons als we hem eraf wilde sturen. Met uitlaten ging hij om de 20 meter in de ankers en wilde na het plasje snel weer naar binnen. Daarnaast hield hij ons ’s nachts ook nog wakker met zijn enorme gesnurk! Daar stonden we dan, en we twijfelden echt of dit wat zou worden.
We hebben samen verschillende technieken besproken en uitgeprobeerd en na 3 dagen merkten we écht een enorm verschil. Hij probeert niet meer op de bank en op bed te springen en loopt nu al los mee in het bos en de op heide! Hij speelt fantastisch leuk met andere hondjes en nadat hij buiten wat ontdooit is wil hij ook erg graag spelen met de bal of frisbee. Hij slaapt ‘s nachts inmiddels aan de andere kant van de gang waardoor we zijn gesnurk niet meer zo goed horen en wij ook lekker door kunnen slapen. We hebben ook een andere mand gekocht zodat zijn luchtwegen wat vrijer liggen tijdens het slapen, dat scheelt ook al een hoop. Jimmy is een echte knuffelkont en inmiddels wil hij graag mee wandelen. Een rondje binnenstad met een pauze op het terras was voor hem ook geen enkel probleem!

Zijn oortjes en oogje gaan goed, we hebben binnenkort een afspraak bij de dierenarts.

Wij zijn erg blij met Jimmy en hij volgens mij ook met ons. Het consequent zijn werpt zijn vruchten af en hij leert ontzettend snel! We kunnen een leven zonder hem en zijn knorgeluidjes in huis al niet meer voorstellen.

Bedankt voor alles!