‘KITTENHALFUURTJE’ DIERENASIEL

Ja! U leest het goed, wij organiseren een ‘kittenhalfuurtje’ in het Zwols Dierenasiel,
Graham Bellstraat 2 in Zwolle.

U weet het zeker!

U wilt uw leven verrijken met een lief, klein huisgenootje en u bent dus serieus op zoek naar een kitten, dan ben u (op afspraak) van harte welkom op:

 

dinsdagavond 29 augustus a.s. van 16.00 tot 19.30 uur

 

 

Deze middag/avond krijgt u de gelegenheid om kennis komen maken met de kittens die op dat moment in ons dierenasiel zitten. Om tot een goede match te komen, kunnen de aanwezige dierenverzorgers u adviseren en alles vertellen over de kittens. We maken het u iets gemakkelijker te maken, worden alle plaatsbare kittens maandagavond online gezet. U kunt niet vooraf een kitten reserveren, maar dan heeft u wel een beeld welke dieren op dat moment in het asiel aanwezig zijn.

 

Misschien heeft u al eerder uw belangstelling kenbaar gemaakt voor een kitten in ons asiel, maar bent u niet uitgenodigd. Vaak wil dat niet zeggen dat u niet geschikt zou zijn voor een kitten, maar het komt regelmatig voor dat er zoveel belangstelling is voor bepaalde kittens, dat de dierenverzorgers uit veel goede adoptieformulieren een keuze moeten maken.

 

Invulling van de middag/avond
Wij hebben besloten met tijdsblokken van een half uur te werken, zodat alle belangstellenden in alle rust de gelegenheid krijgen om kennis te maken met de diverse kittens. Het gaat tenslotte om uw huisgenootje voor het leven. 

 

 

Kijkmoment reserveren

Heeft u serieuze belangstelling voor een kitten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptionisten, telefoonnummer 038 460 17 84. U kunt met hen een afspraak maken binnen het tijdsblok (vanaf 16.00 uur elk half uur). U kunt uw voorkeur aangeven, maar vol is vol! en dan zal naar een andere tijd moeten worden uitgeweken.

De perfecte match?
De receptionisten zijn aanwezig om de kitten en de chip op uw naam te zetten. Alle administratieve zaken worden direct afgehandeld en u kunt de kitten, die u heeft geadopteerd, gelijk meenemen (zorg dat u dan wel alles in huis heeft voor uw toekomstige huisgenoot). Bij de receptie verkopen wij ook kittenvoer, kattenbakkorrels en indien nodig reismandjes.

 

Meer informatie (voorwaarden en kosten) kunt u vinden op onze website: www.dierenasielzwolle.nl