Luna

8 jaar gelden waren wij op zoek naar een hondje.
Wij waren van mening dat het een hondje uit het asiel moest zijn want deze moeten ook een kans krijgen. Toen zagen we Luna ineens voorbij komen.
Een mager verwaarloosd gevonden bulletje! Wij schreven ons in en werden uitgekozen om haar nieuwe baasjes te worden.
Onze eerste kennismaking: Luna was bang en wilde overal naar toe behalve met ons mee. Bij thuiskomst was Luna onwennig en na een paar dagen namen wij haar mee na de dierenarts ivm haar cherry eye.
Toen ze daar aan geopereerd is ging het maar niet beter. Ze was niet zindelijk en ze bleef maar onrustig toch maar weer langs de dierenarts… Daar bleek ze een baarmoeder ontsteking te hebben. Toen ze hier aan geholpen is ging het een tijdje beter.
Maar tijdens een wandeling in het bos begon ze te gillen en bleek ze hernia’s te hebben. Met rust en prednison is ze er weer bovenop gekomen. Toen dachten wij nu gaat het goed en ineens werd ze heel erg benauwd waarop een neusoperatie volgde.
Daarna was en is ze pijn vrij en medicatie vrij.
Zoals je leest heeft ze een hoop ellende gehad. Maar wij zouden het zo weer doen! Ze is zo blij vrolijk en ondeugend ze is inmiddels al 9 jaar en dit had niemand verwacht. Samen met je mensen kindjes en je kattenvriend ben je zo gelukkig. En wij zijn trots jouw baasje te mogen zijn!