Help jij het verschil te maken?

Goede medische verzorging en operaties kosten geld.
Als asiel wil je het beste voor de dieren en weet je dat dat er gewoon bij hoort. En als er een kans is dat een dier een pijnvrij leven kan ondergaan en een poot gered kan worden, dan proberen wij dat.

De laatste maanden hebben meerdere dieren kostbare behandelingen moeten ondergaan.
Denk aan Bully Bennie die twee knie-operaties moest ondergaan, kitten Mikkie, gevonden met een gebroken pootje waar hij al een tijdje mee liep. Hij zal een amputatie aan zijn achterpoot ondergaan.

Kater Dorus, gevonden met een nare breuk en vergroeide gehoorgang waardoor zijn poot én oor geamputeerd moesten worden. Jonge poes Minoes moest een Patella Luxatie operatie aan haar knietjes ondergaan enz. En dan hebben de talloze gebitsreinigingen bij de honden en katten niet eens meegeteld.

De ingrepen voor deze dieren alleen al liggen boven de 3.000 euro.

Daar zijn kortingen en (zelfs een gesponsorde operatie!) al van afgehaald. Tel daar de fysiobehandelingen, medicatie en reiskosten bij op en de 3500 euro wordt met gemak gehaald.

Maar…. jonge Bully Bennie kan weer pijnvrij lopen, rennen en ravotten. Kitten Mikkie zal de pootje helaas niet kunnen behouden. Ze zal een zorgvuldig uitgevoerde operatie, een amputatie ondergaan en mogen herstellen in een gastgezin. Minoes herstelt voorspoedig van de Patella Luxatie operatie. Ook kater Dorus mist helaas nu wel zijn achterpoot en oor, maar is na jaren wél pijnvrij!

Je begrijpt dat wij deze kostbare behandelingen graag willen kunnen blijven uitvoeren. Daarom hopen wij op financiele steun van onze social media vrienden!

Wil je de medische ingrepen van onze dieren ondersteunen?

Dan kun je doneren op ons bankrekeningnummer NL70 INGB 0000 272 009 t.n.v. St. Zwols Dierenasiel, o.v.v. “medische kosten”.

Namens Bennie, kitten Mikkie, Minoes, Dorus en ons allemaal natuurlijk: Heel erg bedankt!